lördag 27 februari 2010

En lugn helg

I förra inlägget visade jag en underbar tapet som jag inte skulle säga nej till. Efter att inlägget var publicerat dröjde det inte länge förrän Eriks telefon börjde ringa. -Vad tusan ska ni göra i sovrummet?? Frågade chockade kompisar till honom.
Erik som inte varit hemma på nästan hela veckan och ännu mindre orkat engagera sig för mina påhitt fattade ingenting. Ja så kan det gå. Jag hade aldrig hoppats på att tapeten skulle hamna på vår sovrumsvägg, så mycket känner jag min älskling vid det här laget. Hade inte ens tänkt ta upp frågan med honom, men nu var han åter nära ett sammabrott när han hörde vad jag skrivit. Så alltså, jag får i fortsättningen tänka på vad jag skriver så inte mina nära och kära bryter ihop. Men det var också lite roligt för nu vet jag ju vad som händer när jag skrivet något här, skulle kunna vara användbart i framtiden,,,*fniss*
Den här helgen kommer vi bara ta det lugnt, hoppas jag. Erik har jour så det kan gå hur som helst egentligen.

Här kommer nu äntligen lite bilder från min lilla pysselhörna.

Lampan kommer kommer från Norrgården.

Ha nu en fortsatt skön helg!! ALLA läsare!!

Kram Anna

torsdag 25 februari 2010

Här kommer ett pip

Ibland är det bara helt hopplöst att få tid över till ett inlägg. Och när tiden finns då saknas det idéer. Men bara så ni vet så tänker jag på er där ute och vill bara önska er en skön helg!! Det ska komma snö till helgen och mest i mellansverige. Det är ju bra för vi har ju så lite snö som det är nu. Kul för barnen som ska ha sportlov om det finns snö. Ja mer snö vill vi ha!!!

Om en vecka och två dagar drar vi till varmare breddgrader. Men om det kommer lite mer snö så kanske vi tänker om och stannar hemma istället!

Just nu är vårt sovrum upp och ner sedan jag började måla om väggen bakom sängen, trodde det skulle bli bra men det blir bara tråkigt. Nu skulle jag vilja ha in lite färg. En vägg med Pip tror jag skulle bli kanon!! Eller vad tror ni???

Älskar den turkosa färgen och den röda tapenten blir ju bara så snygg till!! Ja vi får se vad gubben säger!!

Ha en underbar helg!!

Kram Anna

torsdag 18 februari 2010

Kontor

Det blev lite som att luften gick ur mig efter allt fixande inför förra helgens fotande. Tror att en liten fixarpaus är bra just nu, det är nog något som Erik skulle hålla med om direkt. Det blir liksom lite jobbigt för honom när jag hela tiden håller på med något projekt och att jag ständigt gör om här hemma.
Igår fick jag veta att tidningen Lantliv köpt reportaget direkt. Nu blir det bara en evig väntan till det kommer i tidningen.

En del av arbetshörnan är vårt så kallade "kontor". Om det skulle vara otydligt så framkommer det på skylten i plåt ovanför dataskärmen.

Ha en skön torsdag!!

Kram Anna

söndag 14 februari 2010

Oj vilken helg!!

Den här helgen har det varit helt galet här hemma!! En av mina drömmar förverkligades. Jag har fått jobba ihop med två proffs, Magda Björnsdotter och Susanne (Me and Alice). Som om det inte var nog har dessa två underbara tjejer varit hemma hos oss.

Magda ringde upp mig för en vecka sedan och ville göra ett reportage från vårt hem. I torsdags kom de hit och fikade och i lördags körde vi igång, det fotades hela dagen. Vi hann inte med allt vi tänkt så det blev även en del fotande idag också.
Jag vet inte hur mycket jag vågar lägga ut men ett litet smakprov ska ni få!!

Lampan är från Gruvgatan 13 och helt underbar!

Tack tjejer för en oförglömlig helg!!!

Kram Anna

onsdag 10 februari 2010

Min lilla läckerbit

Jag skrev igår om mitt fynd på ebay, lovad nästan lite bilder så här kommer det. En gammal fläkt har kommit från andra sidan Atlanten. Det roliga var att killen som sålde den hade fått den av sin farfar som kom från Norge. Den stora lådan med siffrorna hittade jag ute på logen, full med gamla dokument och gamla skolböcker, antagligen efter Eriks farfar. Ni som är som jag förstår precis varför jag tjatade tills Erik bar in lådan men ni andra tycker förstås att jag är galen, och då bör ni nog fundera över vad ni gör här.

I morgon får jag storfrämmande, nervös till tusen är jag. Vi får se om jag kan berätta mer senare!!

Gonattkramar Anna

Kram Anna

tisdag 9 februari 2010

Inspiration

Ett litet smakprov på min arbetshörna kommer här. Allt kretsar runt INSPIRATION. Om det är något som det ska finnas massor av i min skaparhörna så är det just inspiration.

Förra veckan var ju Hugo sjuk och när han äntligen var frisk blev Edvin sjuk. Så det blev en vecka till med en massa pusslande för att försöka få ihop jobb och sjuka barn. Känns som det är dags att testa alla möjliga huskurer för att inte själv bli anfallen av den elaka bacillen.

Igår fick jag en liten godbit med posten. Vågade till slut lägga ett bud på en auktion på ebay. Vann och nu står den lilla läckerbiten här hemma. Får se om jag hinner med att slänga in en bild i morgon.

Gonatt på er!!

Kram Anna

tisdag 2 februari 2010

Feber

5 dagar hann Hugo vara på dagis. I torsdags var vi iväg till BVC och han fick spruta 2 mot svininfluensan. Natten mot fredag hade han feber, piggare lördag men sedan blev han sämre igen. Idag tisdag hade han 40,8 grader på eftermiddagen och nu är han väldigt varm igen. Om det beror på sprutan eller om det är en envis dagisbacill vet jag inte. Men fy vad det är jobbigt när ens barn är sjuka. Man vill liksom inget annat än att de ska bli friska igen.

När det blir en stund över är det hallen på övervåningen som gäller. Jag har envist försökt få Erik och gå med på att flytta upp vår säng dit. Som situationen är hemma hos oss nu så sover inte alla i sin egen säng. Bara 50% av familjemedlemmarna sover där de ska. En flytt av vår säng närmare barnen som har sina sovrum på övervåningen skulle bättra på den procenten avsevärt. Men nu blev det ingen flytt så jag ha satt igång med arbetshörnan som sedan tidigare var tänkt att vara där jag tänkt ställa vår säng. Det är riktigt roligt och jag känner att jag kommer att trivas där. Inga bilder att visa än.Bilderna jag visar är också från hallen på övervåningen men åt andra hållet. För ett par helgen sedan var jag faktiskt på loppis. Det händer inte så ofta nu mer. Gunghästen var ett av mina fynd.Klockan är från IKEA och en favorit. Letade länge efter en gammal klocka från en skola eller badhus/idrottshall, förstår ni vad jag menar?? Har inte hittat någon så det fick bli den här istället. Den är en så snygg detalj att jag skulle kunna flytta runt den överallt.

Nu ska jag ta och leta upp en sängplats och det lär inte bli min egna förstår jag.


Gonattkramar Anna